Pandhuan kanggo Istana India ing Roda Keretapi Mewah

Palace on Wheels sing apik iki diluncurake ing taun 1982, dadi paling tuwa ing sepur mewah India. Pancen, kareta mewah anyar ing India wis ngarahake kanggo niru kesuksesane. Sepur iki dikonsep kanggo nggunakake gerbong-gubuk sing nguwasani karajan India lan Viceroy saka Britania India. Panjenengan bakal aran banget, nalika lelungan ing gaya liwat Rajasthan, lan ngunjungi Taj Mahal.

Ing September 2017, Palace on Wheels mulai mlaku karo gerbong anyar kanggo musim wisata 2017-18.

Mobil-mobil kasebut dijupuk saka Royal Rajasthan on Wheels, sing ora bisa ditindakake amarga ora ana patronase, lan uga gawe maneh gawean Palace on Wheels. Misale, padha luwih wiyar lan mewah tinimbang mobil-mobil sadurungé, sing diowahi ing taun 2015 babagan keluhan babagan interior sing dipakai.

Fitur

Istana ing gerbong nduweni kabin Deluxe lan Super Deluxe, kanthi kapasitas kanggo nampung 82 penumpang. Iki dijenengi sakwise istana misuwur ing Rajasthan. Kajaba iku, ana rong restoran lan lounge bar ngendi para tamu bisa ngendhok lan nikmati pemandangan sing separo, uga spa Ayurveda. Sepur kasebut dihiasi ing gaya tradisional sugih, kalebu sinambi dilengkepan, lampu-lampu tangan, lan seni Rajasthani. Penumpang ditugasake dening tukang jaga seragam sing nganggo pakaian Rajasthani.

Route lan Itinerary

Istana ing Wheels dumadi saka sasi September nganti pungkasan April saben taun.

Iku mandheg sajrone sasi banget panas lan muson.

Sepur kasebut minggat saka Rebo, jam 6.30 am saka Delhi lan kunjungan menyang Jaipur , Sawai Madhopur (kanggo Taman Nasional Ranthambore ), benteng Chittorgarh, Udaipur , Jaisalmer, Jodhpur, Bharatpur lan Agra .

Highlights kalebu tumpakan unta ing wedhi pasir ing Jaisalmer sing diiringi acara nedha bengi lan pertunjukan budaya, lan pertunjukan swara lan cahya ing Chittorgarh.

Journey Duration

Pitung bengi. Sepur kasebut bali ing Delhi ing 6 dina dina iki.

Biaya

$ 9,100 kanggo rong wong, pitung bengi, saka Oktober nganti Maret. $ 7.000 kanggo wong loro, pitung bengi, ing sasi September lan April. Tarif kalebu akomodasi, dhaharan (campuran Continental, masakan India lan lokal sing disedhiyakake), wisata sing nyedhiyakake, biaya kanggo monumen, lan hiburan budaya. Biaya layanan, pajak, lan minuman luwih akeh.

Panggonan

Sampeyan bisa nggawe reservasi kanggo lelungan ing Palace on Wheels online, utawa liwat agen travel.

Apa Sampeyan Lelungan ing Sepur?

Iku cara sing paling apik kanggo ndeleng akeh panggonan wisata ing India sisih lor kanthi nyaman, tanpa kerepotan khas kayata transfer lan tohangan. Peluncuran kasebut dirancang kanthi apik lan nutupi situs penting, kalebu loro taman nasional lan akeh atraksi sajarah. Penumpang teka saka sak ndonya, menehi sepur kosmopolitan.

Nanging, tinimbang lelungan ing Sepur, sawetara wong seneng nginep ing hotel mewah lan nyewa mobil lan sopir, amarga menehi keluwesan luwih. Ing bab iki, ana sawetara kekurangan saka Palace on Wheels. Salah siji saka kekurangan utama yaiku kadadean blanja sing dijadwalake ing ngendi komisi didol.

Barang-barang dagangan ora pantes larang lan akeh turis mung mbayar rega sing ditampa tinimbang tawar-menawar. Rega alkohol sing numpak sepur uga dhuwur banget.

Yen sampeyan lelungan ing sasi mangsa, saka Nopember nganti Februari, mesthi nggawa sandhangan anget (kalebu topi lan sarung tangan) kanggo dipangan ing safari ing taman nasional. Ésuké kadhemen lan transportasi ing taman iki kabuka.