Where to Find Pizza Best in Boston

Pitu, pitu pizza gedhe

Ora ana debat nasional babagan pizza Boston. Ora ana saingan antarane kutha New York lan Chicago. Nanging, apa Boston nduweni pizza konsisten gedhe sing nyakup kabeh pilihan, saka gaya New York menyang Sisilia, kulit tipis kanggo kue kothak.

Punika pitung panggonan favorit kula kangge piknik ing Boston - salah satunggal kangge nyobi saben dinten minggu. Priksa wong-wong mau yen sampeyan lagi ana ing kutha!

1. Wilayah Papat

Wilayah Empat banget éca.

Kanthi rong lokasi- Kendall Square ing Cambridge lan Union Square ing Somerville-kesulitan milih pie kanggo nyoba. Iku angel gojegan karo margherita tradisional, lan sosis adas karo adonan jus pisang uga cantik lintang. Lokasi Kendall Square nduweni menu sing luwih gedhe lan kafe, dene Union minangka operasi cilik. Yen sampeyan milih, tunas sampeyan bakal ditambani.

2. Emma's Pizza

Kontrakan ing pinggir Kendall Square, Emma's Pizza minangka gabungan cilik sing ningkatake pizza pizza tipis. Ana biasane sing ngenteni kanggo njaluk, nanging worth: Coba # 6 karo Yukon kentang, brokoli, lan gorgonzola, utawa # 19 karo daging babi Kanada, bawang karamel, lan saos rosemary. (Mesthi, ana uga favorit tradisional ing menu, uga.) Lan yen sampeyan lagi merencanakan ndeleng film sawise ing Landmark Kendall Square Cinema , manawa supaya staf ngerti - kabeh pengunjung ing Emma njaluk diskon $ 8 voucher film.

3. Ernesto's Pizza

Nalika sapisanan aku pindhah menyang Ernesto ing North End, aku dhawuh loro irisan lan metu karo setengah pai. Kanggo irah-irahan, saben irisan-irisan gaya New York kaping pindho ing kene - lan apik banget. Lan aku bungah nyatakake yen dheweke lagi metu menyang Majelis Square (wektu pambuka resmi TBD).

Nganti papan sing padha ukurane ing sisih endhas asli, lan menu sing padha.

4. Max lan Leo

Iki salah siji saka dalan sing dikethok, nanging isih ana perjalanan: Pizzas sing dipecah batu bara ing Max lan Leo ing Newton Corner fokus ing nada tipis tipis kanthi topping paling seger sing bebarengan nggawe pai luar biasa. Aku seneng banget karo Juliann, sing nyenengake soppresata, jalapeno, lan mrico abang panggang - tari salty, savory, pedas, lan manis bebarengan nglawan kerak crispy sing dimasak.

5. Pizzeria Posto

Kanggo taun-taun, ruang pamilik Davis Square Pizzeria Posto minangka restoran kanggo omah-omah: Bangunan iki sadurunge dadi toko roti, kafe, toko burrito, lan restoran vegetarian, kabeh dibuka lan ditutup kanthi sukses. Banjur Posto teka ing 2009 lan pungkasane kabeh diklik. Kenapa? Pizza apik banget. Kanthi menu fokus ing pizar gaya neapolitan kayu, Firo uga nampilake pasta lan panganan sing apik, uga daftar bir lan anggur sing disambungake kanthi apik banget karo menu. Iku uga pizzeria mung aku ngerti sing nawakake pesta babi panggang. Lima taun kepungkur, Posto ora nuduhake tandha-tandha saka nasib saka predator-pendhudhuke bangunan - lan (yen aku uga dadi wani) aku bakal ngakehake kene kanggo nginep.

6. Regina's Pizza

Nalika kunjungan kulawarga metu saka kutha, panganan sing pertama kita kudu tansah saka Regina. (Given that aku teka saka garis panjang New Yorkers lan New Jerseyans karo standar pizza exacting, iki minangka pujian sing dhuwur.) Ana luwih saka 20 lokasi - lokasi North End unggulan sing kudu ngunjungi kanggo nyoba asli North End resep digawe ing oven Regina asli - nanging bener marang, Aku wis pizza sampurna Regina ing sembarang lokasi aku wis dibukak.

7. Santarpio

Yen sampeyan miber menyang Bandar Udara Logan, sampeyan ora adoh saka restoran Santarpio sing terkenal ing East Boston. Wektu sabanjure sampeyan teka utawa mangkat, njupuk dalan menyang institusi lokal iki kanggo pizza ora frills sing tansah nglegakake. Aku menyang tradisional kene pizza Italia keju karo jamur, mrico, lan bawang.

Njupuk irisan sawetara omah utawa bali menyang hotel (padha luwih becik dina sabanjuré).

Nganyari: Majalah Food & Wine diselehake Area Four lan Santarpio ing dhaftar 25 pizza paling apik ing negara kabeh - supaya yen sampeyan mangan ing salah siji saka loro pizzeria iki, ngerti yen sampeyan ora mung njupuk gedhe irisan ing Boston, sampeyan njupuk kue sing terkenal saka pesisir.

Pengin kabar lan nganyari maneh ing Boston luwih akeh? Langganan RSS newsletter About.com lan entuk kabeh crita dikirim menyang kothak mlebu!