10 Kafe Museum Sampeyan Bakal Pangan Saiki

Saliyané njelajah museum sing tepat kudu nyakup stop ing cafe. A museum sing apik banget bisa nyebabake pengunjung ngalami kabeh saka teh tradisional Ratu Victoria ing jaman kuna, kabeh ing lingkungan sing ora suwe. Kita ora ngandhani 10 restoran ing ngisor iki minangka tujuan sing luwih apik tinimbang museum sing dianggo dhewe, nanging percaya yen: sawise jam nglampahi galeri lan panggung, kafe-kafe kasebut mung ganjaran sing sampeyan pantes.