Kanada ing Desember Weather and Event Guide

Cuaca kadhemen lan sampeyan bakal mlaku dadi salju, nanging yen sampeyan wis siap lan wis dikempalken kanthi tepat, sampeyan isih bisa seneng nyawang kutha lan akeh kegiatan njaba ruangan.

Ing kasunyatan, sadurungé lan sawisé Natal narik pengunjung sawetara kesempatan sing paling apik kanggo tawaran airfare lan hotel. Sanajan Desember ora tenan ing radar panjenengan minangka sasi kanggo ngunjungi (mayoritas pengunjung sing ora pemain ski teka ing musim panas), menehi sawetara wawasan.

Kanthi akeh cara, sampeyan bakal nemu Kanada kanthi cara sing unik lan asli. Ana akeh acara pameran ing njaba nanging akeh kegiatan ing njero ruangan.

Yen sampeyan teka kanggo ski, awal Desember punika wektu gedhe kanggo nyekel tawar-menawar.

Rata-rata Suhu Desember (Dhuwur / Dhuwur)

Ora ana ing ngendi wae ing Kanada kadhemen ing Desember. Pantai Barat seneng iklim sing relatif entheng, kanthi Vancouver, Victoria, lan kutha-kutha pesisir liyane sing nyedhaki utawa ora salju.

Desember Perks

Apik kanggo ngerti

Liburan ing Kanada ing Desember

Tautan sing migunani kanggo Pengunjung SM

Tautan sing migunani kanggo Pengunjung ing Alberta

Tautan sing migunani kanggo Pengunjung ing Saskatchewan

Tautan sing migunani kanggo Pengunjung Manitoba

Tautan sing migunani kanggo Pengunjung ing Ontario

Link migunani kanggo Pengunjung Quebec

Paugeran migunani kanggo Pengunjung kanggo Maritimes

Tautan sing migunani kanggo Pengunjung ing Kanada Lor