Los Angeles Zoo

Pedoman Pengunjung ing Kebun Binatang Los Angeles

Kebon Binatang Los Angeles minangka papan kanggo luwih saka 1.100 mamalia, manuk, amfibi, lan reptil sing makili luwih saka 250 spesies sing beda-beda, 29 sing kaancam.

Apa Apa Laku ing Zoo Los Angeles?

Kebon diwenehake menyang zona sing kalebu pameran hutan hujan sing paling canggih lan kéwan flamingo sing paling gedhé ing sembarang kebon binatang ing donya. Sampeyan bisa ndeleng komodo, wol babi, lan orangutan - utawa lumaku ing alas gorila.

Saliyane iku sing kudu ditindakake, kebun iki wis sawetara aktivitas sore lan sawise jam. Paling terkenal yaiku LA Zoo Lights, sing wis dirating antarane Lampu Zoo paling apik ing AS. Uga kanggo mangsa liburan, sampeyan bisa ndeleng reindeer nyata ing Reindeer Romp.

Padha uga nyelenggarakake acara Halloween lan aktivitas sore panas sing kalebu konser lan fest bir-diwasa.

Alasan Ngunjungi Kebun Binatang Los Angeles

Fees pendhapat luwih murah tinimbang akeh kewan kewan lan zoo. Wilayah anyar wis rampung, lan luwih akeh ing dalan.

Nanging nyatane, acara khusus zoo bisa dadi alesan sing luwih apik tinimbang pameran biasa. Mriksa tanggalan kanggo rincian lan acara sing luwih khusus kanggo rawuh.

We samba Kebun Binatang Los Angeles kanggo kegiatan konservasi, utamane karya kanggo nyimpen Condor California lan bali menyang alam liar.

Alasan Luncur Kebun Binatang Los Angeles

Kebun Binatang Los Angeles nduweni persentase sing luwih dhuwur saka paguyuban lawas saka zoo liyane sing luwih modern lan sawetara bisa nemokake sing ora nyaman.

Pengunjung online menehi rating zoo sing cukup becik, nanging keluhan sing paling kerep ana babagan rasa sedih kanggo ndeleng kéwan ing panangkaran, utawa ora bisa ndeleng kewan amarga padha "ndhelik". Sampeyan bisa maca liyane review Yelp kene.

Tip kanggo Ngunjungi Zoo Los Angeles

Apa Sampeyan Kudu Ngerti Tentang Zoo Los Angeles

Zoo ngisi biaya ragad.

Ngidini minimal sawetara jam kanggo ndeleng. Ana akeh parkir ing lotre ing ngarep lawang. Hari kerja sing kurang sregep, utamane ing taun sekolah nanging supaya ora ana ing wayah sore nalika kelompok sekolah bisa ngunjungi.

Los Angeles Zoo
5333 Zoo Drive
Los Angeles, CA
Situs web Zoo Los Angeles

Kebun Binatang Los Angeles dumunung ing antarane Museum Autre Western Warisan. Lumahing saka dalan gedhe lan jalan-dalan kutha uga ditandhani.