Pantai Kosta Rika

Pantai paling apik ing Costa Rica, saka Manuel Antonio nganti Playa Dominical

Pesisir Kosta Rika kalebu paling apik ing Amerika Latin. Mikir babagan: nalika wong ngandika, " Kosta Rika ," sampeyan mungkin mikir, "pantai gedhe!" Tengen?

Watersan banyu panas, infrastruktur wisata sing ora ditemtokake, lan wisata sing ora ana watesan sing dumadi saka rong wilayah yaiku alasan pante pantai Costa Rica sing paling apik ing donya. Lan wiwit meh rong perangan saka wates Costa Rica dadi garis pantai, ana akeh pantai Costa Rica sing bisa digoleki. Ayo mulih!