12 Hotel in Pondicherry Near the Beach for All Budgets

Where to Stay in Pondicherry

Groovy Pondicherry, sawijining wilayah kesatuan ing pesisir Tamil Nadu ing India kidul, minangka panggonan sing éndah kanggo pamérangan hotel. Yen sampeyan duwe sawetara dhuwit kanggo splash, sampeyan bisa tetep ing Resor pantai apik ing pinggiran kutha. Utawa, ana akeh hotel lan atmosfer cilik sing dumunung ing Pondicherry Promenade (wewatesan karo Rock Beach), lan ing French Quarter bersejarah ing jejere Promenade. Iki hotel populer ing Pondicherry sing cedhak karo pantai lan ngetutake kabeh budget.

Cathetan: Yen sampeyan lagi lelungan karo kulawarga utawa kanca-kanca, deleng Serenity Beach lan Pantai Auroville lor kutha kanggo pondokan lan villa ing pesisir lan sawetara kamar tidur (akeh didaftarake ing Air BnB).