8 Bagan Luggage Bric Best to Buy in 2018

Khusus ing barang-barang kulit lan barang-barang kulit sing digawé tangan, Pabrik Italia Bric wis beroperasi wiwit taun 1952. Ing akson identitas mereké yaiku filosofi sing lelungan minangka kemewahan sing kudu diresiki. Akibaté, produk-produk kasebut narik kawigaten jaman emas ing perjalanan udara, fokus ing gaya lan keahlian, uga fungsionalitas. Sambungake kanggo pilihan barang-barang bagasi Bric paling apik kanggo 2017, wiwit saka koper-koper spinner kaiket ing kulit Tuscan menyang tas ransel serbaguna lan tas travel.