Carane Lelungan Kaya Lokal ing Toronto

5 cara kanggo aran kaya lokal ing Toronto

Toronto bisa aran kaya kutha sing akeh banget kanggo ngunjungi kanthi supaya akeh sing bisa ditemokake lan diladekake ing panggonan anyar bisa uga bisa intimidasi. Nanging sing ora ateges sampeyan ora bisa aran kaya lokal nalika sampeyan ana ing kene, sanajan kunjungan menyang Toronto mung sawetara dina. Dagang minangka wisata kanggo rasa luwih kaya Torontonian sing bener karo tips iki.

Njupuk Transit Umum

Sampeyan bisa uga pengin nyewa mobil utawa njupuk taxis lan nggunakake layanan sharing ride, nanging yen sampeyan ora pancen perlu nalika sampeyan tetep, langkah pertama sing arep kaya lokal kanggo lelungan ing kutha kaya siji.

Nyimpen dhuwit lan ngerteni kutha luwih apik kanthi mlumpat ing bis, trotoar utawa subway. Iku luwih trep tinimbang nyoba kanggo nyopir lan taman kutha lan luwih murah tinimbang njupuk taksi utawa nyewa mobil. Sampeyan ora malah kudu duwe tujuan ing pikirane. Mangkat kanggo nyedhaki lan ndeleng endi endi, mulih lan mulih menyang njelajah. Salah sijining taruhan paling apik kanggo ngerti yen Toronto numpak 501 Ratu trem, sing dadi rute trotoar paling dawa ing TTC lan salah siji rute trotoar paling dawa ing Amerika Utara. Supaya kudu ngomong, sampeyan bakal nemokake akeh kutha nalika sampeyan lagi nunggang. Ing trotoar liwat akeh tetanggan supaya cara sing paling apik kanggo njaluk aran kanggo Toronto.

Njaluk ing Sepur

Sepeda ing kutha (kanthi asumsi ora tengah mangsa) uga bisa dadi cara sing apik kanggo ngubengi lan njelajah tanpa perlu nggunakake mobil utawa taksi. Toronto Bike Share nawakake 800 balap ing 80 stasiun dumunung ing saindhenging pusat kota Toronto supaya cukup gampang kanggo nemokake.

Sampeyan bisa tuku Pass 24 Jam utawa Pass 72 Jam (pass bulanan lan taunan uga kasedhiya). Iku $ 7 kanggo pass 24 jam lan $ 15 kanggo 72 jam lan karo sampeyan njaluk Unlimited 30 menit lelungan (wektu netepake saben sampeyan dock Panjenengan mancal). Nalika ora kaya sepeda mancal minangka sawetara kutha utama liyane, warga Toronto seneng karo sepeda supaya sampeyan mesthi bakal seneng kaya numpak lokal.

Tetep Kaya (utawa karo) Lokal

Tinimbang nggoleki kamar hotel ing trip menyang Toronto, mikir babagan nggunakake situs sewa liburan kaya Airbnb kanggo nemokake panggonan kanggo tetep. Sampeyan bisa milih nginep ing kamar ing omah seseorang yen sampeyan lagi lelungan, utawa minangka pasangan, utawa nyewa kabeh omah utawa apartemen. Siji wae, sampeyan bakal nduweni akses menyang host sing bisa menehi tips apa sing kudu dideleng lan apa lan cara sing paling apik kanggo ndhelikake. Tuan rumah Airbnb biasane ninggalake peta lan informasi wisata lan wiwit sampeyan duwe akses menyang wong saka Toronto sampeyan bisa ngalami pengalaman lokal.

Jelajahi Sekawan Lingkungan Toronto

Mesthi ana akeh wisata gedhe kanggo njaga sampeyan sibuk ing Toronto lan sampeyan kudu ngenteni wektu kanggo wong sing kepengin sampeyan, nanging liyane cara gedhe kanggo aran kaya lokal ing kutha kanthi mung njelajah sawetara tetanggan macem-macem Toronto, kang ana akeh. Apa sampeyan ngumbara liwat Little Italy, Distillery District, Little India, Harbourfront , ing Ossington utawa liwat Kensington Market lan Chinatown ana akeh kanggo nemokake. Sampeyan bakal nemokake titik gedhe kanggo mangan lan ngombe lan panggonan kanggo njupuk cinderamata unik kanggo nggawa ngarep ing sadawane dalan.

Golek Bar lokal utawa Café kanggo Nelpon Panjenengan Dhewe

Ora ana papan kanggo mangan lan ngombe ing Toronto lan sampeyan bakal nemokake sawetara panggonan sing dikepengini - kaya lokal.

Nggoleki bar utawa warnet cedhak karo panggonan sampeyan lagi nginep lan ngomong karo warga sing kerep. Sampeyan bisa uga nyenengake, nanging ngomong karo wong ing kutha sing dikunjungi sampeyan menehi kesempatan kanggo takon babagan ngendi wong-wong lokal seneng nyumerepi, ngendi panggonan paling apik kanggo mangan lan apa panggonan tetanggan padha toko ing sing menang ' ora maca babagan ing buku pandhuan utawa ing situs travel. Lungguh ing bar, utamané yen sampeyan lelungan solo, cara sing apik banget kanggo ketemu warga lokal.