Scrub Island Resort, Spa and Marina

Scrub Island Resort, Spa and Marina Overview

Ana ton resort ing Kapuloan Virgin Britania , nanging ing antarane situs mewah, Scrub Island Resort, Spa lan Marina stands kanggo jarak kanggo Tortola (Book Flights). Pulo 230-hektar, dikembangake dening Mainsail Lodging and Development lan dikelola dening Marriott (Resor Karibia pisanan ing Marriott's Autograph Collection), dibukak ing Juli 2010, lan minangka panggonan sing nggabungake sunsets sing nggegirisi, penginapan mewah lan dining kelas dunia. sing terakhir dipimpin dening Chef Davide Pugliese, sing nduweni omah apik ing pulo kasebut.

Ing donya wisata wis dicathet: Scrub diarani minangka salah siji saka 30 Resor Terbaik ing Karibia dening Conde Nast ing 2014. (pirsani daftar taun iki ing kene).

C

Resor iki cukup suwe; Aku wis ngunjungi ing konstruksi sawetara taun kepungkur, lan ing sawetara lelungan sakteruse menyang wilayah bakal hanyut ing ing prau arep ing liya, lan bisa ndeleng iku teka bebarengan alon, bumi scraped lan yayasan menehi adoh kanggo lansekap ijo lan rampung kamar lan Villas. Aku pungkasanipun gawe maneh bubar kanggo mriksa produk akhir. Iki minangka kaendahan, kanthi kamar mewah sing madhep samodra lan pulo sing adoh, spa kelas dunia lan panedhaan apik.

Sakabèhé, Scrub, kayadéné panggonan-panggonan ing Karibia, minangka papan kanggo nglangi, ngendhih lan lali babagan wektu. Siji wengi, nalika aku takon marang wong tuwa kanggo wektu, dheweke ngguyu lan ngandika, "Apa sampeyan kudu ngerti? Yen cahya, dina iku, nalika peteng, iku wengi."

Dheweke ora bisa luwih bener.

Scrub Island Resort, Spa and Marina Rooms and Accommodations

Mesthi, sampeyan ora nglampahi akèh wektu ing kamar nalika ing resort mewah , biasane luwih seneng ngayahi fasilitas liyane kayata pantai, aktivitas, bar lan restoran. Nanging kamar ing Scrub Island Resort, Spa lan Marina sing ayu, lan panggonan sing apik kanggo nggoleki apa wae sampeyan bisa ana ing kono.

Kamar ing kene sing paling apik, apik banget, sing nyenengake lan panutan pembunuh saka banyu lan sunsets kobong. Kita duwe sethithik kamar turu, karo granit countertops, kompor gas-burner Wolf, kulkas SubZero, pembuat kopi Cuisinart lan mesin Nespresso (penggemar kendi kafein). Pérangan kue wis dipisahake saka papan masak saka papan urip gedhe, ing ngendi kita nduwe TV definisi tinggi lan lawang Prancis mbukak menyang balkon lebar.

Pintu saku ing ruang tamu mbukak kanggo master ukuran sing prayoga kanthi ranjang king lan lembaran 300 lembar Fili d'Oro lembaran kanthi tempat tidur lembut, TV plasma, kipas angin bambu, lan bak soaking, shower kaca dengan kepala hujan, frosted - Pintu kaca ke lemari air lan kesombongannya, lan lawang Prancis liyane mbukak ing teras.

Kabeh sing ana ing jero kemewahan iku salah siji, nanging kanggo kita, loteng ana ing seri, madhep samodra lan Tortola ing kadohan, Saba Rock ing jarak sing luwih cepet, lan sing nyebabake sunsets. Iku panggonan sing sampurna kanggo ngendhokke, ngombe anggur lan nibble sawetara cemilan saka pasar gourmet Scrub lan café lan ngaso kanggo nedha bengi.

Scrub Island Resort, Spa lan Marina Amenities

Minangka karo sembarang resort Karibia, pesisir minangka bab utama ing kene, paling ora kanggo wong-wong sing seneng golèk kaya aku.

Ana telung pesisir ing Scrub, karo Pantai Utara sing paling populer. Segara wedhi ing sisih lor pulo iki bisa ditemokake kanthi pribadi lan bisa dituju kanthi mlaku liwat pulo sing bunder, utawa sampeyan bisa nyelehake stanfer kanggo menehi lift dening mobil golf. Punika lokasi ingkang éndah, kanthi geladhak kayu lan kursi-kursi santai ingkang dipérang jarakipun sadawaning pantai lan ing tengah-tengah vegetasi kanggé menehi privasi.

Uga ing kene Bar Shoe Shoe, dijenengi nalika konstruksi nalika para buruh bakal seneng nggoleki sepatu tunggal. Ana blumbang ing kene uga, panggonan kang becik kanggo ngombe karo minuman keras saka bar. Sampeyan bisa gumantung ing mixologist ing tugas kanggo mecut sampeyan munggah soko sing dikarepake, utawa mung takon dheweke kanggo nindakake soko.

Paling cedhak 52 kamar tamu lan siji, loro, lan telung kamar turu - kabeh nyerang banyu lan 55-slip marina - yaiku Pavilion Beach, cedhak blumbang, ronggel, lan Tierra!

Tierra! Restoran lan bar. Pantai Pavilion ngendi sampeyan bisa nyetel kayaks utawa kanggo snorkel; Pantai ketiga dijuluki minangka Honeymoon Beach, lan mung bisa diakses dening kayak utawa prau. Staff bakal nyelehake sampeyan yen sampeyan luwih seneng, karo pangan lan ombenan sing dipilih. Cukup menehi telpon yen sampeyan pengin bali.

Ora bisa ditemokake minangka Resor Ixora Spa, dijenengi kanggo semak tropis native lan milih ing Top 10 ing Karibia dening Karibia Travel + Life. Spa iki ana ing lereng bukit sing madhep segara, lan minangka panggonan sing bener, menehi tandha tandha tangan. Spa 3.000 kaki persegi nduweni fitur perawatan kamar sing nyedhiyakake fitur pembunuh lan fitur produk kaya antioksidan sing digawe karo botanical alam lan formulasi anti-penuaan. Kaya akeh hotel ing saindhenging Karibia, setelan alam minangka titik fokus ing spa lan resort estetika.

Scrub Island Resort, Spa lan Marina Dining and Restaurants

Davide Pugliese minangka wong sing paling apik. Panjenenganipun mapan ing Scrub Island Resort, Spa lan Marina ing Kapuloan Virgin Britania, ingkang paring piwucalan babagan pakan lan pesta ing mriki, satunggaling pria lemah saking Firenze, Italia, ingkang nyambut damel ing kathah restoran New York Karibia ing taun 1984. Pugliese paling anyar mlayu ing Restaurant Brandywine sing misuwur ing Tortola. Dheweke lan bojone manggon ing Wali Nikiti, sawijining rumah terbuka sing dirancang ing sisih kiwa pulo, sing saya kerep ngunjungi sawetara taun kepungkur, pamikiran arsitektur ruang terbuka, srengenge lan angin konstan sing tampil ing Coastal Living Magazine .

Ketrampilan kuliner sing misuwur, lan bukti jelas ing Pulau Scrub. Restoran utama yaiku Caravela, lan panganan lan panggonan dewasanya. Padha nindakake tema bengi, lan aku njupuk ana ing wayah wengi Karibia, sing bisa menehi prasmanan Karibia paling apik sing aku saiki, lan sing paling asli. Kita nyoba macem-macem bab, kalebu kambing kari, alus lan pedhes, dimuat karo daging kambing sing nglukis saka balung; Jamaika brengsek ayam, sing mbuktekaken dadi bathuk panas; beras lan kacang buncis; rebus lembut lembut lembut; lan manis, kue goreng sing alus.

Layanan ing Caravela cepet lan ramah, nanging ora liwat ndhuwur; wong-wong mau ana nalika sampeyan mbutuhake dheweke lan ora nyenengake yen ora. Iku prasmanan sing murah, njupuk $ 45 saben wong, nanging worth kanggo kualitas lan jumlah; Aku bali maneh kaping papat, akeh kekeselen kanca-kanca, nanging dheweke ngerti selera mangan lan saiki digunakake.

Atmosfer apik, panedhaan mbukak ing busur sing lebar, bar lengkung ageng ing ngarep lan tembok kaca ngarepake samodra lan sinar matahari. Ana ing ruang kasebut ruangan Lilin kanggo panedhungan pribadi, kanthi kursi-kursi kulit mewah lan tembok-tembok kaca ngemot botol anggur, kanthi kasus kaca sing dikunci, Remy Martin Louis XII sing larang banget.

Kita uga mangan ing Tierra! Tierra! siji wengi, liyane saka rong restoran Resor, njupuk meja utama dening pager restoran mbukak-air, karo setelan srengenge kaya kita mangan, langit tau ganti saka scorching reds kanggo glimmering emas lan banjur biru jero, sadurunge menehi adoh kanggo ireng lor-kulon. Panganan apik banget, karo lokal, panganan segara akeh ing menu. Aku sing kakap abang, becik masak lan pedhes panas, kaya aku njaluk luwih kick ing mine lan padha teka liwat ing geni fashion.

Nedha isuk paling apik ing njaba ana ing dek Caravela. Ana standar Amérika standar, kayadene endhog lan roti panggang Prancis, nanging coba sarapan sarapan Karibia, karo iwak uyah, loro Johnnycakes lan endhog sing diseduh.

Panganan sing prasaja utawa rumit bisa diduweni ing Scrub, dipandu dening tangan sing dikawruhi Pugliese. Lan pandangan sing diiringi mung ora bisa dikalahake ing ngendi wae ing Karibia.

Scrub Island Resort, Spa and Marina Informasi

Scrub Island Resort, Spa and Marina
Kepulauan Virgin Inggris
Telpon: 870-890-7444
Situs web: http://www.scrubisland.com
Tarif: saka $ 380 saben wengi

Minangka umum ing industri perjalanan, penulis diwenehake layanan tambahan kanggo tujuan review. Nalika durung dipengaruhi review iki, pracaya marang pambocoran lengkap kabeh konflik potensial kapentingan. Kanggo informasi luwih lengkap, deleng Kebijakan Etika kita.