San Juan Neighborhoods: Guide to Miramar

Miramar minangka, paling sithik, tetanèn sing tenang lan ora nyebrang ing banyu saka Condado . Iku campuran komunitas omah, sektor bisnis, lan sawetara diakoni wilayah teduh. Nanging rega Miramar diganti karo tekane Puerto Rico Convention Center. Anane arsitektur, pusat iki isih nyimpen prangko ing tetanggan, nanging wis owah dadi lanskap.

Ngendi ing Miramar

Loro hotel ngewangi para lelungan ing gulu alas iki:

Where to eat in Miramar

Sampeyan ora duwe akeh opsi panedhaan ing Miramar, nanging sing paling gedhe sing ana ing ndhuwur:

Apa sing Deleng lan Nindakake

Sampeyan bisa uga mikir yen Puerto Rico Convention Center ora ngetrenake tamu kasual. Mlayu ngubengi Taman Paseo de las Fuentes , kanthi spasi ijo sing amba lan banyu mancur-kaya Bellagio, lan sampeyan bisa ngganti pikiran sampeyan.

Daya tarik liyane ing lingkungan iki yaiku Club Náutico de San Juan, sing menehi pawulangan pelayaran diwasa lan bocah-bocah.

Klub uga dadi turnamen International Billfish Tournament, acara ageng sing nduwe ribuan pelaut lan penonton kanggo Miramar.